Rólunk

Nagy Tibor hatasos

A NATASKO Professzionál Higiénia Kereskedelmi és Szolgáltató Közkereseti Társaságot a jelenleg is ügyvezető-, tulajdonos Nagy Tibor 1993-ban hozta létre.

Az alapítás óta eltelt több mint három évtized során cégünk folyamatosan fejlődött és bővült, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújthassuk partnereinknek és ügyfeleinknek.

Elsősorban ipari takarítási feladatok ellátása, másodsorban ipari tisztítószerek, takarítógépek, takarítóeszközök forgalmazása volt a profilunk. A kezdetektől fogva célunk volt, hogy megbízható és hatékony megoldásokat kínáljunk partnereink számára, és mindig a legújabb technológiákat alkalmazzuk a takarítás területén. Az évek során felfigyeltünk a takarítás hiányosságaira, megtaláltuk a megfelelő megoldásokat, majd hozzáfogtunk a fejlesztésekhez.

Korszerű higiéniai megoldásokat és technológiákat dolgoztunk ki, módszerünk hatékony, gazdaságos, környezetbarát, valamint a dolgozókat is segítik a mindennapi feladatok elvégzésében.

Mindig is fontosnak tartottuk, hogy a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb eszközökkel és anyagokkal dolgozzunk, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Az elmúlt évtizedeknek köszönhetően számos referenciával rendelkezünk és komoly szakmai tudásra tettünk szert. Kereskedelmi partnereink és felhasználóink száma évről évre növekszik, ami bizonyítja cégünk iránti bizalmat és elégedettséget.

Ügyfeleink között megtalálhatóak kis- és középvállalkozások, valamint nagy ipari szereplők is, akik mind a magas színvonalú szolgáltatásainkat és termékeinket választják.

Jelenleg a HATÁSOS® tisztítószerek forgalmazása és az impregnált tisztítási technológia értékesítése a fő tevékenységünk. Ezek a termékek és technológiák kimagasló minőséget képviselnek, és nagyban hozzájárulnak ügyfeleink sikeréhez.

Cégünk elkötelezett amellett, hogy folyamatosan fejlessze és bővítse termékpalettáját, hogy a legjobb megoldásokat kínálhassuk minden tisztítási igényre.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a HATÁSOS ® és EFFECTIVE ® védjegyeket 226 527/ 226 528 számokon lajstromozta. A HATÁSOS ® termékcsalád gyártása és kizárólagos forgalmazása Nagy Tibor tulajdona. Ezek a védjegyek a minőség és megbízhatóság szinonimái lettek az iparban, és büszkék vagyunk arra, hogy ezek a termékek hozzájárulnak ügyfeleink sikeréhez és elégedettségéhez.

Webáruház készítés